Top 7 motive să alegi o piscină lângă București

O piscină lângă București este alegerea perfectă pentru zilele toride de vară, când vrei să te relaxezi, să faci o baie și să te bucuri din plin de soare.

Imaginează-ți asta: stai întins/ă pe șezlong, cu un cocktail în mână și te răcorești din când în când în apă. Sună divin, nu-i așa?

Ei bine, uneori socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea din târg. Mai ales dacă mergi să te bălăcești în București: există multe motive pentru care Capitala nu e neapărat cel mai bun loc pentru relaxarea la piscină. Aglomerația, lipsa spațiilor moderne și mâncarea de tip fast-food sunt doar câteva dintre ele.

Alternativa ar fi să ieși câțiva kilometri în afara orașului. Iată de ce:

1. Eviți aglomerația

În plin sezon estival, piscinele din București sunt arhipline. Ai toate șansele să te lovești de ceilalți și să nu prinzi loc pe șezlong. Ori să nu apuci să înoți așa cum ți-ai dori. Asta nu se întâmplă prea des la piscinele din localitățile de lângă Capitală, unde ți se respectă spațiul personal.

2. Te relaxezi departe de zgomotul orașului

O ieșire la piscină înseamnă mai mult decât bălăceală și bronz: ar trebui să fie (și) o experiență relaxantă. Iar pentru a avea parte de acest lucru, ideal ar fi ca nimic să nu te deranjeze. Nici măcar zgomotul orașului.

Dacă optezi pentru o piscină din apropierea Bucureștiului, acest lucru e garantat. Ba mai mult, vei fi cu adevărat în mijlocul naturii.

3. Respiri aer curat

În ciuda copacilor și a verdeții, piscinele din București sunt totuși… în București. Asta înseamnă că aerul e tot poluat. Așadar, mai are rost să vă amintim că odată ce ieși din oraș indicii de poluare scad semnificativ?

4. Ai parte de servicii exclusiviste

În general, cei care administrează piscinele din localitățile de lângă București își atrag clienții și prin serviciile exclusiviste pe care le oferă. Astfel, te vei simți cu adevărat răsfățat/ă!

5. Spațiu modern

Cele mai multe piscine din apropierea Capitalei sunt mai noi și mai moderne decât cele care se găsesc în oraș.

6. Distracție pe bune

DJ, dansatori profesioniști și petreceri pe bune – aceste lucruri sunt apreciate la piscinele din localitățile de lângă București. Garantat vei avea parte de distracție și de o atmosferă de club.

7. Meniu variat

În general, se mănâncă bine. Ai de unde alege din preparate care mai de care mai sofisticate, ce se potrivesc cu cocktailurile tale preferate. Și da, multe dintre piscinele de lângă București au proprii lor chefi și barmani calificați.

***
Dacă vrei să te răsfeți vara asta la departe de aglomerația din București, poți opta cu încredere pentru piscina Aqua del Mar, din incinta complexului Săftica Resort, care se află la doar 15 minute de Arcul de Triumf.