Angajări | Ajutor de bucătar

Ajutor de bucătar la Domeniile Săftica

Vrei să faci parte dintr-o echipă tânără, ambițioasă și performantă?

Poate aplica orice persoana care: (NU este nevoie de calificare)

Unde vei lucra:

Restaurantul / locația se află în Saftica, pe DN1, la 5 km de Aeroportul Otopeni. Deci mare atenție când evaluezi distanță și timpul deplasării acasă-birou – nu trebuie să fie mai mare de 40 min. 

Persoanele cu care vei lucra îndeaproape sunt:

Așa că, dacă îți place să faci lucrurile să se întâmple, cu siguranță te vei înțelege bine atât cu Andrei cât și cu ceilalți membrii ai echipei

Vrei să faci parte din echipa Domeniile Săftica?

Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

Povestea noastră a început în anul 2003 când am preluat administrarea fostului popas Saftica. A urmat o perioada dificilă de 7 ani până am reușit să construim conceptul “Salon du Mariage” o locație integrată care oferă mirilor tot ce au nevoie în același loc. Am început fără niciun site, nu există pagină de Facebook și nu aveam niciun produs. Tot ce aveam era un enorm bagaj de cunoștințe din facultate și avântul/optimismul/energia unui proaspăt absolvent de facultate care vrea să mute munții din loc și să zboare până la soare.

Am construit încet, în fiecare an încercând să mai îmbunătățim ceva (atât pe noi cât și serviciile oferite). Am ajuns acum să avem un business solid.

Anul 2020 a venit cu o mare provocare dar și oportunitate în același timp. Am menținut toți angajații și am reușit să creăm un mediul stabil și predictibil. Împreună am trecut și peste nebunia pandemiei și ne pregătim să trecem și peste “uraganul economic” care va veni. Construim împreună un mediu stabil și predictibil atât pentru anajati cât și pentru clienți.

Fostul Popas Saftica a evoluat catre “Domeniile Saftica” astfel:
Domeniile Saftica – hotel, trattorie, piscina, evenimente.

Viziune & Misiune Domeniile Saftica:

Viziune Domeniile Săftica: Să fim prima opțiune în mintea oamenilor din București-Ilfov atunci când doresc să iasă la un restaurant, la piscină sau să organizeze evenimente speciale din viață profesională sau personală

Misiune Domeniile Săftica: La Domeniile Săftica organizăm cu pasiune și profesionalism activitatea, punând întotdeauna pe primul loc respectarea promisiunilor față de clienți și calitatea serviciilor oferite.

Analizeaza bine si NU aplica dacă…

Iar acum, dacă încă mai citești și dacă bifezi toate lucrurile enumerate anterior:

Aplică acum

Ajutor de bucătar - Domeniile Săftica