Locație pentru evenimente corporate București

Cadrul potrivit pentru evenimente corporate memorabile

Avem toate resursele pentru un eveniment corporate de succes!

Ai la dispoziție tot ce ai nevoie pentru un eveniment în care poți fi cea mai relaxată gazdă, știind că angajații sau colaboratorii tăi au parte de o experiență de neuitat

Datorită locației ușor accesibile și a tuturor avantajelor pe care le oferim (săli spațioase și bine compartimentate, zona lounge cu piscină, bucătărie proprie, parcare cu peste 120 de locuri, personal instruit, flexibilitate, logistică proprie sau prin furnizori testați), Domeniile Săftica reprezinta alegerea perfectă pentru orice tip de eveniment corporate pe care vrei să îl organizezi.

Ai la dispoziție cele mai sigure standarde de calitate și profesionalism pentru: conferințe, întâlniri, seminarii, traininguri, lansări și prezentări de produse, petreceri corporate, cine de gală sau alte tipuri de evenimente business.

Îți dorești un eveniment unic, care să se potrivească perfect cu viziunea business-ului tău?

Ne poți trimite întrebările tale în formularul de contact, iar echipa noastră te va ajuta să transformi în realitate planul tău.

Îți oferim cu drag experiența noastră și resursele de care dispunem, fiind în același timp flexibili și deschiși, pentru a-ți garanta un eveniment de succes.

Domeniile Săftica

Evenimente corporate, la standardele pe care ți le dorești

O echipă unită este o echipă fericită, iar noi știm cum atmosfera potrivită te poate ajuta să te relaxezi alături de familia ta de la serviciu.

Team building

Lansare produs

domeniilesaftica_tab_lansare-produs

Conferință

ds_tab_SCP

Summer cocktail party

Summer pool party

Christmas party

Galerie foto

Poveștile Domeniilor Săftica

Aniversare & Corporate

Ecran led Salon Ador

Corporate buffet

Corporate dinner

Corporate - salon Forest

Corporate pool party

Testimoniale

Ce spun clienții despre noi

Pentru un eveniment corporate reușit, toate elementele de organizare trebuie să se armonizeze perfect. Asta este ceea ce am învățat și ceea ce aplicăm cu fiecare ocazie pentru evenimentele organizate de business-uri la noi.

Oferim cadrul de care ai nevoie, pentru ca fiecare etapă să se desfășoare conform planului. Vezi aici părerea celor care au organizat evenimente corporate la Domeniile Săftica.

Play Video

Punem pasiune în tot ce facem

Viziunea Domeniile Săftica

Pentru Domeniile Saftica ne-am propus să aplicăm aceleași standarde pe care le dorim si noi atunci cand vizitam o locatie

Am fost mereu fascinați de diferența dintre serviciile din România și cele din Europa, și ne-am dorit să arătăm că se poate. Atunci când ești dedicat și îți dorești ca oamenii să aibă o experiență de neuitat, planul prinde contur.

Vă așteptăm cu drag la Domeniile Săftica, într-un loc cu tradiție și dotări moderne, în care vii relaxat și pleci relaxat, trăind intens fiecare moment.

Florin Marin | co-fondator Domeniile Săftica

Play Video