Despre noi

Despre noi

Povestea Domeniilor Săftica

Săftica e o poveste în sine. O poveste cu vechime, în care dragostea, voia bună și ospitalitatea se împletesc armonios, oglindindu-se în zâmbetul și în amintirile trecătorilor care au poposit aici de-a lungul timpului.

Deși la doar 15 minute de Arcul de Triumf, complexul te ferește de zgomotul orașului, oferindu-ți o oază de liniște doar a ta. Fie că înoți în piscină, te bucuri de o pizza alături de prieteni sau îți organizezi nunta, experiența pe care ți-o oferim îți va depăși cu siguranță așteptările.

Play Video

Trăiește experiența all-inclusive Săftica

Valorile noastre

La Domeniile Săftica, știm că cea mai importantă experiență pentru oaspeții noștri este creată doar prin conectare cu ideile și dorințele lor. De aceea, activitatea noastră are la bază concepte care îți transformă șederea aici în relaxare, deconectare și emoții plăcute, la fiecare eveniment.

Profesionalism

Și atunci când ne ocupăm de organizarea unui eveniment de zile mari, dar și când ne întâmpinăm oaspeții în hotel sau restaurant, seriozitatea și atenția față de nevoile lor sunt reperele după care ne ghidăm. Pentru noi, Săftica e acasă. Așa că ne dorim ca oaspeții noștri să simtă acest lucru, de fiecare dată când ne trec pragul, indiferent de ocazie.

Entuziasm

Atunci când tot ceea ce faci este făcut cu și din plăcere, obții cele mai bune rezultate.

Așa credem toți cei din familia Domeniilor Săftica, iar acest fapt ne ajută să le oferim oaspeților noștri o experiență unică, pe care și-o vor aminti cu drag. De aceea, mulți dintre aceștia revin la noi ori de câte ori au ocazia, oferindu-ne cel mai plăcut sentiment si anume acela că misiunea noastră a fost una de succes.

Clienți fericiți

Cartea noastră de vizită nu sunt câteva rânduri răzlețe pe un site sau pe o bucată de hârtie. Mulțumirea din privirea oaspeților noștri este cea mai importantă recompensă și cel mai bun “indicator de performanță”. Ne luăm energia din zâmbetele lor și sărbătorim împreună cu ei momentele speciale pe care le petrec la Domeniile Săftica.

"Înainte de toate, suntem oameni!"​

Prețuim relația cu clienții noștri, mai presus de orice, și facem tot ce ne stă în putere pentru a vă depăși așteptările, zi de zi. Încă de la început, am preferat abordarea proactivă. Încercăm să îți anticipăm nevoile, pentru a-ți putea oferi o experiență fara cusur.

Testimoniale

Ce spun clienții despre noi

Solicită informații

Contactează-ne

Continuăm tradiția, îmbunătățind constant experiența. Cu o istorie de 50 de ani, suntem fostul popas Săftica, locul în care mulți drumeți și-au înveselit călătoria.