Asistent Manager la Domeniile Săftica

Vrei să faci parte dintr-o echipă tânără, ambițioasă și performantă?

Ce tip de persoană căutam:

Responsabilitățile vor fi:

Adresă Birou și Programul de lucru:

Biroul se află în Săftica, pe DN1, la 5 km de Aeroportul Otopeni. Deci mare atenție când evaluezi distanță și timpul deplasării acasă-birou – nu trebuie  fie mai mare de 40-50min.

Program de lucru 11:00-20:00 (include pauză de masă la prânz)​

Se lucrează sâmbătă și/sau duminică (se face programul astfel încât permanent să ai 2 zile libere pe săptămâna, inclusiv atunci când lucrați sâmbătă și/sau duminică)​

Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

Echipa Domeniile Saftica a ajuns in 2024 la aproape 60 de angajati.

Florin este manager general si are experienta in domeniu din 2004 cu peste 1500 evenimente organizate.

Vei lucra în echipă cu oameni pasionați de organizarea evenimentelor. Vor fi momente de stres, presiune și contra-timp. Dar dacă esti pasionat de acest domeniu, ești vesel, îți place să lucrezi în echipă și să faci lucrurile din ce in ce mai bine, cu siguranță te vei înțelege bine cu Florin și cu toată echipa.

Vrei să faci parte din echipa Domeniile Săftica?

Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

Povestea noastră a început în anul 2003 când am preluat administrarea fostului popas Saftica. A urmat o perioada dificilă de 7 ani până am reușit să construim conceptul “Salon du Mariage” o locație integrată care oferă mirilor tot ce au nevoie în același loc.

In 2010 am creat conceptul “Salon du Mariage” (pe google translate “salon du mariage” inseamna “nunta spectacol” – un altfel de concept de nunta – o locatie integrata care are la baza principiul “Fara stres, fara batai de cap pentru miri”

Am construit încet, în fiecare an încercând să mai îmbunătățim ceva (atât pe noi cât și serviciile oferite). Am ajuns acum să avem un business solid.

In anul 2022 am inceput si procesul de rebranding, promovand toate activitățile sub brandul Domeniile Săftica: hotel, piscină, trattoria, evenimente.

Construim împreună un mediu stabil și predictibil atât pentru angajați cât și pentru clienți.

Fostul Popas Săftica a evoluat catre “Domeniile Săftica” astfel:

Domeniile Saftica – hotel, trattorie, piscina, evenimente.

Viziune & Misiune Domeniile Saftica:

Viziune Domeniile Săftica: Să fim prima opțiune în mintea oamenilor din București-Ilfov atunci când doresc să iasă la un restaurant, la piscină sau să organizeze evenimente speciale din viață profesională sau personală

Misiune Domeniile Săftica: La Domeniile Săftica organizăm cu pasiune și profesionalism evenimente, punând întotdeauna pe primul loc respectarea promisiunilor față de clienți și calitatea serviciilor oferite.

Analizeaza bine si NU aplica dacă…

Iar acum, dacă încă mai citești și dacă bifezi toate lucrurile enumerate anterior:

Aplică acum

Completează rapid chestionarul!