Angajări | Ospătar coordonator evenimente

Ospătar coordonator evenimente la Domeniile Săftica

Vrei să faci parte dintr-o echipă tânără, ambițioasă și performantă?

Ce tip de persoană căutam:

De ce avem nevoie de o astfel de persoană?

În ultimiii 20 ani am reușit  construim un renume pentru Domeniile Săftica. De la contractare, organizaremâncare și servire, mirii și invitații lor au apreciat serviciile primite. Aceste servicii au fost realizate de colegi pasionați de acest domeniu, colegi care pun accent pe valori precum:

Responsabilitățile vor fi:

Adresă Locație și program de lucru:

Saloanele de evenimente se află în Saftica, pe DN1, la 5 km de Aeroportul Otopeni. Deci mare atenție când evaluezi distanță și timpul deplasării – nu trebuie  fie mai mare de 40 min.

Program de lucru miercuri-duminica când sunt evenimente.

Se lucrează sâmbătă și/sau duminică (se face programul astfel încât permanent să ai 2 zile libere pe săptămâna, inclusiv atunci când lucrați sâmbătă și duminică)

Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

Echipa Domeniile Saftica a ajuns in 2024 la aproape 60 de angajati.

Florin este manager general si are experienta in domeniu din 2004 cu peste 1500 evenimente organizate.

Vei lucra în echipă cu oameni pasionați de organizarea evenimentelor. Vor fi momente de stres, presiune și contra-timp. Dar dacă esti pasionat de acest domeniu, ești vesel, îți place să lucrezi în echipă și să faci lucrurile din ce in ce mai bine, cu siguranță te vei înțelege bine cu Florin și cu toată echipa.

Vrei să faci parte din echipa Domeniile Săftica?

Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

Povestea noastră a început în anul 2003 când am preluat administrarea fostului popas Saftica. A urmat o perioada dificilă de 7 ani până am reușit să construim conceptul “Salon du Mariage” o locație integrată care oferă mirilor tot ce au nevoie în același loc.

In 2010 am creat conceptul “Salon du Mariage” (pe google translate “salon du mariage” inseamna “nunta spectacol” – un altfel de concept de nunta – o locatie integrata care are la baza principiul “Fara stres, fara batai de cap pentru miri”

Am construit încet, în fiecare an încercând să mai îmbunătățim ceva (atât pe noi cât și serviciile oferite). Am ajuns acum să avem un business solid.

In anul 2022 am inceput si procesul de rebranding, promovand toate activitățile sub brandul Domeniile Săftica: hotel, piscină, trattoria, evenimente.

Construim împreună un mediu stabil și predictibil atât pentru angajați cât și pentru clienți.

Fostul Popas Săftica a evoluat către “Domeniile Săftica” astfel:

Domeniile Saftica – hotel, trattorie, piscina, evenimente.

Viziune & Misiune Domeniile Saftica:

Viziune Domeniile Săftica: Să fim prima opțiune în mintea oamenilor din București-Ilfov atunci când doresc să iasă la un restaurant, la piscină sau să organizeze evenimente speciale din viață profesională sau personală

Misiune Domeniile Săftica: La Domeniile Săftica organizăm cu pasiune și profesionalism activitatea, punând întotdeauna pe primul loc respectarea promisiunilor față de clienți și calitatea serviciilor oferite.

Analizeaza bine si NU aplica dacă…

Următorul testimonial descrie cel mai bine așteptările clienților de la noi și automat așteptările noastre de la ține:

Mulțumesc din suflet pentru tot!!! Ne-am simțit extraordinar! Totul a fost perfect! Invitații au fost extrem de încântați de servire, de mâncare! A fost totul așa cum mi-am imaginat!”

Iar acum, dacă încă mai citești și dacă bifezi toate lucrurile enumerate anterior:

Aplică acum

Ospătar coordonator evenimente - Domeniile Săftica