10 lucruri la care să fii atent când alegi o parcare pe termen lung lângă aeroportul Otopeni

Atunci când plecați într-o călătorie de pe aeroportul Otopeni, parcarea pe termen lung este o opțiune foarte bună. Mai ales dacă vreți să vă asigurați că mașina dvs. este în siguranță și că vă este la îndemână în momentul în care vă întoarceți acasă.

Orice zbor cu avionul implică un grad ridicat de planificare: bilete cumpărate din timp, rezervări făcute pentru cazare și obiective turistice, check-in, pregătirea bagajului și câte și mai câte.

Însă în tot acest amalgam de treburi, adesea uităm un aspect important: unde ne lăsăm mașina cât suntem plecați, astfel încât să fie în siguranță? Vă dăm noi o idee: într-o parcare pe termen lung de lângă aeroportul Otopeni.

Într-adevăr, puteți lua un taxi până acolo sau puteți folosi un serviciu de ridesharing, însă drumul cu automobilul personal este mult mai confortabil.

Enumerăm câteva motive: 

 • aveți mai mult timp să vă organizați bagajele în portbagaj;
 • nu mai depindeți de timpii de așteptare de la taxi sau de la serviciile de ridesharing;
 • nu plătiți o cursă mai mult decât face;
 • scaunul pentru copii este deja instalat;
 • nu mai e nevoie să rugați o rudă sau un prieten să vă transporte;

etc.

Ce aspecte trebuie să luați în calcul atunci când alegeți să vă lăsați mașina într-o parcare pe termen lung de lângă aeroportul Otopeni

 1. Distanța față de aeroport – ideal ar fi să nu faceți mult pe drum (cam 5-10 minute).
 2. Parcarea să fie păzită 24/24 – asigurați-vă că măsurile de securitate sunt cele potrivite (camere de supraveghere, oameni care se ocupă de siguranța mașinii dvs., de exemplu).
 3. Posibilitate de rezervare – asta ca să fiți siguri că găsiți loc de parcare atunci când ajungeți.
 4. Transfer gratuit dus-întors pentru maxim patru persoane – în acest fel vă asigurați că dvs și familia dvs veți ajunge în timp util și fără costuri suplimentare (de) la aeroport.
 5. Preț – verificați în prealabil pe site și confirmați la telefon sau pe email costul parcării pe termen lung în perioada în care aveți nevoie.
 6. Posibilitate de cazare – dacă aveți un zbor lung sau aterizați la ore târzii, ar fi util să aveți unde dormi înainte de a porni la drum cu mașina.
 7. Procedura în caz de furt sau vandalizare – deși este foarte puțin probabil să aveți parte de incidente neplăcute, nu strică să fiți informat/ă în ceea ce privește acest aspect.
 8. Parcare acoperită sau neacoperită – întrebați acest lucru ca să vă pregătiți mașina pentru eventualele intemperii.
 9. Aflați ce obiecte puteți lăsa în mașină și ce nu – dați un telefon sau un email cu câteva zile înainte de plecare celor care administrează parcarea, ca să nu fiți nevoit/ă să luați în avion lucruri neplanificate.
 10. Uitați-vă pe hartă să vedeți ce mai e prin jur – ca să vă faceți o idee despre securitatea zonei.

***

Plecați într-o călătorie de pe aeroportul Otopeni? Puteți opta pentru parcarea pe termen lung din incinta Săftica Hotel&Resort. Mașina dvs va fi bine păzită, asigurăm transfer dus-întors, iar prețurile sunt convenabile!

Te-ar putea interesa și: