Cauți cazare lângă aeroportul Otopeni? Iată top 6 lucruri la care să fii atent

Când cauți cazare în apropierea Aeroportului Internațional ”Henri Coandă” din Otopeni, trebuie să fii atent la anumite aspecte, dacă vrei să te asiguri că vei avea parte de cea mai bună experiență. Fiind tranzitat anual de peste 14,7 milioane de pasageri*, acesta este principalul motiv pentru aglomerația din zonă, în special în perioada concediilor, când e dificil să găsești un loc în care să te odihnești după un drum lung. Tocmai de aceea ți-am pregătit o listă cu lucrurile pe care trebuie să le ai în vedere atunci cauți cazare în apropierea aeroportului din Otopeni.

1. Uită de București

Chiar dacă Bucureștiul se află foarte aproape de Otopeni, din punct de vedere geografic, traficul la ieșirea din Capitală este mai tot timpul aglomerat. Iar adesea se circulă bară la bară. Prin urmare, vei pierde mult timp pe drumul până la aeroport. Ca să scapi de acest impediment, o soluție utilă ar fi să-ți extinzi aria de căutare în afara Bucureștiului. Așadar, ce-ai zice de o cazare în Săftica, de exemplu? Localitatea se află la doar câteva minute distanță de mers cu mașina de aeroportul din Otopeni, traficul este mult mai lejer, iar condițiile sunt perfecte pentru relaxare.

2. Costuri

Când cauți cazare lângă aeroportul din Otopeni, unde să te odihnești după un drum lung, raportul calitate-preț este unul dintre cele mai importante criterii. Compară tarifele și condițiile de la mai multe hoteluri, moteluri și pensiuni, ca să fii capabil să iei o decizie cât mai informată.

3. Distanța

Ai grijă ca locul unde se află cazarea să fie aproape de aeroportul din Otopeni și să nu faci mai mult decât câteva minute cu mașina până acolo. Verifică distanța pe Waze sau pe Google Maps.

4. Transfer gratuit până la aeroportul Otopeni (și înapoi)

Unele unități de cazare din apropierea aeroportului Otopeni îți oferă transfer gratuit până acolo (și înapoi), dacă îți lași mașina în parcarea lor. Asigură-te că vei avea parte de acest serviciu: verifică informația pe site-ul oficial, dă un telefon sau obține confirmarea prin email.

5. Parcare păzită 24/24

Dacă ești cu mașina, este foarte important ca parcarea unității de cazare să fie păzită non-stop, ca să nu-ți faci griji suplimentare.

6. Odihnă scurtă, dar binevenită

În cazul în care ai nevoie de câteva ore de odihnă după ce ai aterizat de pe aeroportul din Otopeni, o cazare în regim express este o soluție bună. Asta înseamnă că poți închiria o cameră pentru 3-4 ore, la prețuri mai mici decât cele practicate în mod normal. Acestea fiind spuse, sperăm ca data viitoare să-ți găsești o cazare lângă aeroportul din Otopeni potrivită nevoilor tale. *** Hotel Domeniile Saftica se află la 5 minute de Otopeni și la 15 minute de Arcul de Triumf. Oferim cazare, parcare pe termen lung, piscină, restaurant și spațiu destinat organizării de evenimente. Pentru detalii și rezervări, nu ezita să ne contactezi!

Te-ar putea interesa și: